Tandvårdsguide Hässelby

Här finner du information om tandläkare och kliniker i Hässelby Gård, Strand och Villastad. Vilken mottagning du bokar tid hos är helt valfritt. Läs mer om vilka som finns nära din bostad eller arbetsplats eller är specialiserade för just ditt tandvårdsbehov.

Det finns ett flertal tandläkare i Hässelbyområdet och de allra flesta är strategiskt placerade nära antingen busshållplatser eller tunnelbanan så att du lätt kan ta dig till just din mottagning. Just under tunnelbanestationen i Hässelby Strand finner du två kliniker, tandläkare Bo Holmerin och tandläkare Katrin Onno. Den första ligger på Maltesholmstorget 5 och den andra ligger på Maltesholmsvägen 147.

På Persikogatan, som ligger ungefär 250 meter norr om Hässelby Strands tunnelbanestation, finner du ytterligare två kliniker, tandläkarpraktik Susanne Namei samt tandläkare Jan Malmberg. Den första kliniken finner du på nummer 28 och den andra på nummer 32. Tandläkare Jan Malmberg erbjuder alla former av tandvård och är också ansluten till Försäkringkassan.

Norr om Hässelby torg ligger Astrakankliniken. På denna klinik finns två mottagningar, Evelyn Rosenberg och Lennart Ohlsson. På båda mottagningarna kan du registrara ditt barn till att kallas till regelbundna besök för tandvård.

Nära Hässelby Gårds tunnelbanestation, på Hässelby Torg 2, finner du tandläkare Beata Dec. Kliniken är privat och du kan få hjälp med all typ av tandvård, från förebyggande till mer avancerade ingrepp. Kliniken är handikappanpassad och även ansluten till Försäkringskassan. Här erbjuds du även studentrabatt.

På Olle Engkvists Väg 2 finner du Hässelby Dental Tandvård. Den ligger en 10 minuters promenadväg söder om Hässelby Gårds tunnelbanestation. Här kan du få hjälp akut, till och med samma dag.

Om du föredrar en längre promenadväg för att lugna nerverna innan besöket kan du boka tid hos tandhygienist Anette Hed på Röllekebacken 12B. Det tar omkring tjugo minuter att gå från både Hässelby Strands station eller från Hässelby Gårds station. Det är även möjligt att åka med bussarna 119 och 198. Liksom tandläkare Jan Malmberg och tandläkare Beata Dec är klinken ansluten till Försäkringskassan. De är extra vana att arbeta med personer som är tandvådsrädda och erbjuder all typ av tandvård.

I Hässelby villastad finner du tandläkare Conny Abrahamsson, på Vidholmsbackarna 51. Om du inte känner till området kan det vara lite svårare att hitta hit. Det är enklast att ta buss 119 och åka till Lövstavägen, kliv av på hållplatsen mellan City Winclean och Agnetico AB. Promenera sedan omkring 600 meter i söder riktning.

Letar du efter fler mottagningar i Hässelby, hittar du dem här.

Hässelby