Bromma

Hitta rätt bland tandläkarmottagning i Bromma och dess närhet. Vad är viktigt för dig? Närheten till tunnelbanan, priserna eller öppettiderna?

Det finns 18 tandläkare i Bromma varav en av dessa är Folktandvården. De resterande 17 är privata. Vid Brommaplan hittar du Folktandvården Brommaplan precis vid tunnelbanan på gatuadress Tunnlandet 1. De kan erbjuda bland de billigaste priserna för tandvård i Bromma. På Folktandvården tar de emot både baBrommarn och vuxna för all form av tandvård. Vill du bli ny patient hos dem kan du få en tid inom två till fyra veckor.

900 meter ifrån Brommaplan, i Nockebyhov på Rånövägen 5, hittar du Brommatandläkarna. En tandläkarmottagning som erbjuder traditionell tandvård, barntandvård och specialisttandvård. Mottagningen är dessutom handikappanpassad och har parkering utanför ingången.

Bor du i Alvik så kanske Munlyckan vid Alviks tunnelbanestation och tvärbana passar dig bättre. Klinikern erbjuder bra priser och är nära kommunaltrafiken samt har gott med parkeringsplatser utanför mottagningen för dig som kommer med bil. Adressen är Gustavslundsvägen 169.

Fortfarande i Alvik men längre bort från tunnelbanan finns Alviksstrands tandläkarna på Gustavlundsvägen 141. Alviksstrand tandläkarna kan oftast erbjuda tid samma dag som du ringer om du är i behov utav detta. Mottagningen finns i fräscha lokaler med utsikt över fjärden och tar emot både barn och vuxna i alla åldrar. Dessutom har de just nu ett erbjudande där du vid första bokningen bara behöver betala 300 kronor för en grundundersökning. Ett stenkast från Alvik har Börje Rådestad sin mottagning Tranebergspraktiken. Han är väldigt duktigt och omtyckt av sina patienter.

Är du i behov en mottagning som har helgöppet så hittar du tandläkare Marie Sundström Moberg på Stora Mossens Backe 12 i närheten av Stora Mossens tunnelbanestation. Här kan både barn och vuxna få modern och trivsam tandvård.